KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore300g585kcal56.1g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)25g55kcal3.3g0.1g4.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 14g75kcal0g0g8.4g0g
Piparjuuri, annos 10g0.5g0.2kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana763g1459kcal120.2g4.8g107.8g2.4g
Valittu annoskoko381g730kcal60.1g2.4g53.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna191g365kcal30.1g1.2g27g0.6g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715