KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore302g589kcal56.5g0g40.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Kanamuna, paistettu (pirkka)25g55kcal3.3g0.1g4.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 14g75kcal0g0g8.5g0g
Piparjuuri, annos 10g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1469kcal121g4.8g108.6g2.4g
Valittu annoskoko384g735kcal60.5g2.4g54.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna192g367kcal30.3g1.2g27.2g0.6g
Arvot/100g100g191kcal15.7g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715