KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore353g687kcal65.9g0g47.6g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kanamuna, paistettu (pirkka)29g65kcal3.8g0.1g5.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro18g5.4kcal0.4g0.7g0.1g0.6g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 16g88kcal0.1g0.1g9.9g0g
Piparjuuri, annos 10g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1714kcal141.4g5.8g126.6g2.8g
Valittu annoskoko448g857kcal70.7g2.9g63.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna224g429kcal35.4g1.5g31.7g0.7g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715