Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g400g528kcal84g0g20g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g400g796kcal80g0g52g0g
Margariini, Pirkka2.5g18kcal0g0g2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli100g300kcal3.6g4.2g30g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g3996kcal347.4g24g273.2g1.8g
Valittu annoskoko1460g1998kcal173.7g12g136.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna730g999kcal86.9g6g68.3g0.5g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.8g9.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355720