Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g1000g1400kcal160g35g67g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g250g813kcal60g122.5g2.5g30g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 300g956kcal73.1g137.1g5.7g26.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 300g310kcal10.4g54g3.2g8.7g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g60g199kcal4.6g41.6g1.6g3.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g7381kcal617.6g785.2g160.2g139g
Valittu annoskoko1960g3690kcal308.8g392.6g80.1g69.5g
Annoskoko puolitettuna980g1845kcal154.4g196.3g40.1g34.8g
Arvot/100g100g188kcal15.8g20g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813