Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g700g1085kcal98g17.5g70g1.4g
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Porkkana, tuore360g101kcal2.2g20.2g0.7g9g
Selleri, annos 50g50g7kcal0.5g1.5g0g0g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g28g25kcal0.8g1g2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6566g3290kcal225g249g148.2g39.8g
Valittu annoskoko3283g1645kcal112.5g124.5g74.1g19.9g
Annoskoko puolitettuna1642g823kcal56.3g62.3g37.1g10g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915