Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Vehnäjauho puolikarkea 293g1005kcal29.9g205.1g3.5g10.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen200g1440kcal0g0g160g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g100g720kcal1g1g80g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100g250kcal14g3.4g20g0g
Tomusokeri 1dl=60g250g1000kcal0g250g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g12446kcal147.2g1654.2g571.8g40.2g
Valittu annoskoko1917g6223kcal73.6g827.1g285.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna959g3112kcal36.8g413.6g143g10.1g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081