Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Spagetti Aglio e Olio

Kuumenna viipaloidut valkosipulinkynnet paistinpannulla oliiviöljyssä.

Älä polta viipaleita, vaan kypsennä kauniin vaaleanruskeaksi.

Ota pannu pois liedeltä.

Sekoita mukaan chili ja suola.

Keitä samalla spagetti niin ettei se ole aivan pehmeää, n. 7 min on hyvä aika, ja valuta kuivaksi.

Lisää spagetti pannulle öljy-valkosipuli-chili-suola-seokse
en ja freesaa spagettia muutama minuutti sekoitellen se öljyn kanssa.

Ota pannu pois liedeltä ja lisää sekaan hienonnettua persiljaa.

Annostele lautasille ja päälle kunnon keko parmesaania.

Enjoy~!

Maaju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti Myllyn Paras100g350kcal13g70g1.5g3g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )17g150kcal0g0g16.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.3g3.4kcal0.3g0.5g0g0.1g
Persilja6.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta6.7g31kcal2.7g0g2.1g0g
Chili mausteseos, Old El Paso1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana269g1076kcal32.4g142.2g40.8g7.2g
Valittu annoskoko134g538kcal16.2g71.1g20.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna67g269kcal8.1g35.6g10.2g1.8g
Arvot/100g100g400kcal12.1g52.9g15.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35661