Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g400g600kcal76g0g35.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Suippopaprika, makea, Pirkka30g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2328g1943kcal167g77.6g114.4g7.6g
Valittu annoskoko1164g972kcal83.5g38.8g57.2g3.8g
Annoskoko puolitettuna582g486kcal41.8g19.4g28.6g1.9g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026