Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original15g11kcal0.6g1.2g0.5g0.5g
Kermaviilikastike 200g301kcal4.9g19.8g22.2g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.5g0.4g1.1g
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1750g1178kcal54.2g77.6g70.8g24.2g
Valittu annoskoko875g589kcal27.1g38.8g35.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna438g295kcal13.6g19.4g17.7g6.1g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233