Soijakasvismuhennospatasysteemi

Pilko kaikki kasvikset.

Heitä pannulle ruokaöljyn kanssa.

Keitä soijasuikaleet n. 5min ja sen jälkeen pannulle.

Lisää tomaattimurska.

Lisää mausteet.

Anna hautua paistinpannulla miedolla lämmöllä noin 5-10min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Wenuitun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 75g26kcal3.5g1.5g0.2g1.9g
Soijasuikale, 50g kuivana = n. 220g keitettynä, (Soyappetit), annos 100g165g125kcal19.6g10.6g0.6g6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g293g100kcal4.1g17.6g1.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.5g5.3kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1434g815kcal59.4g79.6g29g24g
Valittu annoskoko717g408kcal29.7g39.8g14.5g12g
Annoskoko puolitettuna359g204kcal14.9g19.9g7.3g6g
Arvot/100g100g57kcal4.1g5.6g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357627