Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g360kcal2g2.7g38g0g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Tilli mauste5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g53kcal0g0.1g6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1565kcal48g6.4g150g0g
Valittu annoskoko320g782kcal24g3.2g75g0g
Annoskoko puolitettuna160g391kcal12g1.6g37.5g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646