Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g376g226kcal5.6g48.9g0.4g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha501g832kcal95.2g0g50.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 251g827kcal5g7.5g87.7g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6.3g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2410g3929kcal213.8g120.8g289.4g10.4g
Valittu annoskoko1205g1965kcal106.9g60.4g144.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna603g982kcal53.5g30.2g72.4g2.6g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793