Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g526g316kcal7.9g68.4g0.5g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha702g1164kcal133.3g0g70.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 351g1158kcal7g10.5g122.8g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3374g5501kcal299.4g168.8g405g14.2g
Valittu annoskoko1687g2750kcal149.7g84.4g202.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna844g1375kcal74.9g42.2g101.3g3.6g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793