Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.2g0.6g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha802g1331kcal152.3g0g80.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 401g1323kcal8g12g140.3g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3856g6286kcal342g193g462.8g16.4g
Valittu annoskoko1928g3143kcal171g96.5g231.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna964g1572kcal85.5g48.3g115.7g4.1g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793