Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g676g406kcal10.1g87.9g0.7g6.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha902g1497kcal171.4g0g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 451g1489kcal9g13.5g157.8g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 11g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g102kcal0g0g11.3g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4338g7072kcal385g217g520.6g18.4g
Valittu annoskoko2169g3536kcal192.5g108.5g260.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna1085g1768kcal96.3g54.3g130.2g4.6g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793