Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g752g451kcal11.3g97.7g0.8g6.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1002g1664kcal190.4g0g100.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 501g1654kcal10g15g175.4g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 13g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4820g7858kcal427.6g241.2g578.8g20.4g
Valittu annoskoko2410g3929kcal213.8g120.6g289.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna1205g1965kcal106.9g60.3g144.7g5.1g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793