Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana962g1568kcal85.2g48.2g115.4g4g
Valittu annoskoko481g784kcal42.6g24.1g57.7g2g
Annoskoko puolitettuna241g392kcal21.3g12.1g28.9g1g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357793