Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra801g641kcal136.2g8g8g0g
Voi 100g727kcal1.2g0.4g81.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g40g233kcal8.8g3.8g20.3g4.2g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g60g344kcal10.6g4.2g29.8g7.1g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g4205kcal341.2g33.4g301.6g22.6g
Valittu annoskoko1112g2102kcal170.6g16.7g150.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna556g1051kcal85.3g8.4g75.4g5.7g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136