Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra100g80kcal17g1g1g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g5g29kcal1.1g0.5g2.5g0.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g7.5g43kcal1.3g0.5g3.7g0.9g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g525kcal42.4g4.2g37.6g2.8g
Valittu annoskoko139g263kcal21.2g2.1g18.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna70g131kcal10.6g1.1g9.4g0.7g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136