Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra200g160kcal34g2g2g0g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g10g58kcal2.2g0.9g5.1g1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g15g86kcal2.7g1.1g7.4g1.8g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana555g1049kcal85.2g8.4g75.2g5.6g
Valittu annoskoko278g525kcal42.6g4.2g37.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna139g262kcal21.3g2.1g18.8g1.4g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136