Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra301g240kcal51.1g3g3g0g
Voi 38g273kcal0.4g0.2g30.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g15g87kcal3.3g1.4g7.6g1.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g23g129kcal4g1.6g11.2g2.7g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g1577kcal128g12.6g113g8.6g
Valittu annoskoko417g788kcal64g6.3g56.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna209g394kcal32g3.2g28.3g2.2g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136