Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra601g481kcal102.2g6g6g0g
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61.1g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g30g175kcal6.6g2.9g15.2g3.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g45g258kcal8g3.2g22.4g5.3g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g3153kcal256g25.2g226.4g16.8g
Valittu annoskoko834g1577kcal128g12.6g113.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna417g788kcal64g6.3g56.6g4.2g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136