Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra701g561kcal119.2g7g7g0g
Voi 88g636kcal1g0.4g71.3g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g35g204kcal7.7g3.3g17.7g3.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g53g301kcal9.3g3.7g26.1g6.2g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g3679kcal298.6g29.4g264g19.6g
Valittu annoskoko973g1840kcal149.3g14.7g132g9.8g
Annoskoko puolitettuna487g920kcal74.7g7.4g66g4.9g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136