Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g861g818kcal172.2g0g14.6g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g100g260kcal3g4.5g27g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]170g574kcal20.4g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2262g3304kcal391.2g9g209.2g0.2g
Valittu annoskoko1131g1652kcal195.6g4.5g104.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna566g826kcal97.8g2.3g52.3g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270