Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1148g1090kcal229.5g0g19.5g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g134g347kcal4g6g36g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]227g766kcal27.2g0g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3016g4406kcal521.4g12g278.8g0.2g
Valittu annoskoko1508g2203kcal260.7g6g139.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna754g1102kcal130.4g3g69.7g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270