Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g1720g1634kcal344g0g29.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g200g520kcal6g9g54g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]340g1148kcal40.8g0g125.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g6603kcal781.6g18g418g0.4g
Valittu annoskoko2260g3302kcal390.8g9g209g0.2g
Annoskoko puolitettuna1130g1651kcal195.4g4.5g104.5g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270