Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g2008g1908kcal401.7g0g34.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g234g607kcal7g10.5g63.1g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]397g1340kcal47.6g0g146.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5278g7710kcal912.6g21g488.2g0.4g
Valittu annoskoko2639g3855kcal456.3g10.5g244.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1320g1928kcal228.2g5.3g122.1g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270