Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g2295g2181kcal459.1g0g39g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g267g694kcal8g12g72.1g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]454g1531kcal54.4g0g167.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6032g8812kcal1043g24g558g0.6g
Valittu annoskoko3016g4406kcal521.5g12g279g0.3g
Annoskoko puolitettuna1508g2203kcal260.8g6g139.5g0.2g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270