Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g2582g2453kcal516.5g0g43.9g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g300g781kcal9g13.5g81.1g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]511g1723kcal61.3g0g188.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6786g9913kcal1173.6g27g627.8g0.6g
Valittu annoskoko3393g4957kcal586.8g13.5g313.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna1697g2478kcal293.4g6.8g157g0.2g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270