Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g2869g2726kcal573.8g0g48.8g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g334g867kcal10g15g90.1g0.3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]567g1914kcal68.1g0g209.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7540g11015kcal1303.8g30g697.6g0.6g
Valittu annoskoko3770g5507kcal651.9g15g348.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna1885g2754kcal326g7.5g174.4g0.2g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270