Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g430g409kcal86g0g7.3g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g50g130kcal1.5g2.3g13.5g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]85g287kcal10.2g0g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1130g1651kcal195.4g4.6g104.6g0.2g
Valittu annoskoko565g825kcal97.7g2.3g52.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna283g413kcal48.9g1.2g26.2g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270