Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g574g545kcal114.8g0g9.8g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g67g174kcal2g3g18g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]113g383kcal13.6g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g2203kcal260.8g6g139.6g0.2g
Valittu annoskoko754g1101kcal130.4g3g69.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna377g551kcal65.2g1.5g34.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270