Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona500g340kcal61g19.5g1g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)250g475kcal11.3g40g30g0g
Karpalo, pakaste100g22kcal0.4g3.5g0.7g3.3g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g50g215kcal38g1.8g5.5g0g
Liivate 5g17kcal4.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1810g2138kcal230g129.6g74.4g6.6g
Valittu annoskoko905g1069kcal115g64.8g37.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna453g535kcal57.5g32.4g18.6g1.7g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358567