Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g333g549kcal66.6g0g33.3g0g
Herkkusieni 183g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g416g146kcal6.7g28.7g0.4g5.8g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Oliiviöljy 8.3g74kcal0g0g8.3g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz33g34kcal0.3g8g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g2001kcal162.8g103.8g105.6g19.6g
Valittu annoskoko1060g1000kcal81.4g51.9g52.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna530g500kcal40.7g26g26.4g4.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726