Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g466g769kcal93.2g0g46.6g0g
Herkkusieni 256g41kcal5.4g0.8g0.8g3.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g582g204kcal9.3g40.2g0.6g8.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g65g59kcal2g2.3g4.6g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g12g85kcal0.1g0.1g9.3g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.6g0g
Soijakastike 21g13kcal1.1g2g0g0g
Ketsuppi, Heinz47g48kcal0.4g11.2g0g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2968g2801kcal227.8g145.8g147.6g27.8g
Valittu annoskoko1484g1401kcal113.9g72.9g73.8g13.9g
Annoskoko puolitettuna742g700kcal57g36.5g36.9g7g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726