Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g533g879kcal106.5g0g53.2g0g
Herkkusieni 293g47kcal6.2g0.9g1g4.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g666g233kcal10.6g45.9g0.7g9.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g75g67kcal2.2g2.6g5.2g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g13g97kcal0.1g0.1g10.6g0g
Oliiviöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz53g55kcal0.5g12.8g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 27g91kcal2.7g18.6g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g3202kcal260g166.4g168.8g31.4g
Valittu annoskoko1696g1601kcal130g83.2g84.4g15.7g
Annoskoko puolitettuna848g801kcal65g41.6g42.2g7.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726