Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g599g988kcal119.8g0g59.9g0g
Herkkusieni 330g52kcal6.9g1g1.1g4.9g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g749g262kcal12g51.7g0.7g10.5g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g84g76kcal2.5g2.9g5.9g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g15g109kcal0.1g0.1g12g0g
Oliiviöljy 15g132kcal0g0g15g0g
Soijakastike 27g16kcal1.4g2.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz60g62kcal0.5g14.4g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g3602kcal292.6g187.4g190.2g35.4g
Valittu annoskoko1908g1801kcal146.3g93.7g95.1g17.7g
Annoskoko puolitettuna954g901kcal73.2g46.9g47.6g8.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726