Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g67g110kcal13.3g0g6.7g0g
Herkkusieni 37g5.8kcal0.8g0.1g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g83g29kcal1.3g5.7g0.1g1.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g8.4kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz6.7g6.9kcal0.1g1.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana424g400kcal32.6g20.6g21.2g4g
Valittu annoskoko212g200kcal16.3g10.3g10.6g2g
Annoskoko puolitettuna106g100kcal8.2g5.2g5.3g1g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726