Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g666g1098kcal133.1g0g66.6g0g
Herkkusieni 366g58kcal7.7g1.1g1.2g5.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g832g291kcal13.3g57.4g0.8g11.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g93g84kcal2.8g3.3g6.5g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.3g0g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.6g0g
Soijakastike 30g18kcal1.5g2.8g0g0g
Ketsuppi, Heinz67g69kcal0.6g16g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4240g4002kcal325.2g208.2g211g39.6g
Valittu annoskoko2120g2001kcal162.6g104.1g105.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna1060g1001kcal81.3g52.1g52.8g9.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726