Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g800g1320kcal160g0g80g0g
Herkkusieni 440g70kcal9.2g1.3g1.5g6.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1000g350kcal16g69g1g14g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g112g101kcal3.4g3.9g7.8g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz80g82kcal0.7g19.3g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5096g4810kcal391g250.2g253.8g47.6g
Valittu annoskoko2548g2405kcal195.5g125.1g126.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1274g1203kcal97.8g62.6g63.5g11.9g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726