Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g133g220kcal26.6g0g13.3g0g
Herkkusieni 73g12kcal1.5g0.2g0.2g1.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g166g58kcal2.7g11.5g0.2g2.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g19g17kcal0.6g0.7g1.3g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Ketsuppi, Heinz13g14kcal0.1g3.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana848g800kcal65g41.8g42.2g7.8g
Valittu annoskoko424g400kcal32.5g20.9g21.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna212g200kcal16.3g10.5g10.6g2g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726