Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g266g439kcal53.2g0g26.6g0g
Herkkusieni 146g23kcal3.1g0.4g0.5g2.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g333g117kcal5.3g23g0.3g4.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g37g34kcal1.1g1.3g2.6g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.3g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Soijakastike 12g7.2kcal0.6g1.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz27g27kcal0.2g6.4g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1696g1601kcal130g83.2g84.4g16g
Valittu annoskoko848g800kcal65g41.6g42.2g8g
Annoskoko puolitettuna424g400kcal32.5g20.8g21.1g4g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726