Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Riisi puuroutuva 250g856kcal15.2g189g1.7g5.8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g200g120kcal1.8g10.4g8g0.6g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g30g118kcal9.6g0g8.7g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g20g20kcal0g4.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g3185kcal70g461g108.8g29.8g
Valittu annoskoko1580g1592kcal35g230.5g54.4g14.9g
Annoskoko puolitettuna790g796kcal17.5g115.3g27.2g7.5g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816