Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4g36kcal0g0g4g0g
Punajuuri 500g192kcal5g34.5g1g12.5g
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g180g540kcal37.8g1.8g37.8g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 44g5.6kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g42g6.3kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Pinjansiemenet, Parrots50g310kcal14.5g6.5g27.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1660g2246kcal116.6g104.2g141g30.8g
Valittu annoskoko830g1123kcal58.3g52.1g70.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna415g561kcal29.2g26.1g35.3g7.7g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252