Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 45g19kcal4.4g0.2g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g30g162kcal3g10.8g11.1g0g
Semper mangoa soseena30g15kcal0.1g3.6g0.1g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g441kcal15g41.2g22.4g0g
Valittu annoskoko111g221kcal7.5g20.6g11.2g0g
Annoskoko puolitettuna56g110kcal3.8g10.3g5.6g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.6g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658