Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 60g25kcal5.9g0.2g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g40g216kcal4g14.4g14.8g0g
Semper mangoa soseena40g20kcal0.1g4.8g0.1g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g588kcal20g54.8g30g0g
Valittu annoskoko148g294kcal10g27.4g15g0g
Annoskoko puolitettuna74g147kcal5g13.7g7.5g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658