Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 68g29kcal6.6g0.3g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g45g243kcal4.5g16.2g16.7g0g
Semper mangoa soseena45g23kcal0.1g5.4g0.1g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana333g661kcal22.4g61.8g33.8g0g
Valittu annoskoko167g331kcal11.2g30.9g16.9g0g
Annoskoko puolitettuna83g165kcal5.6g15.5g8.5g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.6g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658