Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.5g3.2kcal0.7g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g5g27kcal0.5g1.8g1.9g0g
Semper mangoa soseena5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana37g74kcal2.4g6.8g3.8g0g
Valittu annoskoko19g37kcal1.2g3.4g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g18kcal0.6g1.7g1g0g
Arvot/100g100g199kcal6.5g18.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658