Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 75g32kcal7.4g0.3g0.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g50g270kcal5g18g18.5g0g
Semper mangoa soseena50g25kcal0.1g6g0.2g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana370g735kcal25g68.6g37.6g0g
Valittu annoskoko185g367kcal12.5g34.3g18.8g0g
Annoskoko puolitettuna93g184kcal6.3g17.2g9.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658